26. oktober 2013

Så er der kaffetid

Allerførst rigtig mange tak for jeres kommentarer og mails til mit sidste indlæg, om min kaffeservietter skal være med hjerter eller ej. Flest stemmer for hjerter. Lige nu overvejer jeg, om de skal applikeres på med knaphulssting, eller om jeg skal anvende en anden af de sømme, som min symaskine kan, og om der skal udsmykning på begge sider.

Imens har jeg syet nogle flere kaffeservietter, stadig med stof fra lager, som jeg har quiltet sammen med lidt tynd pladevat.

og den anden side

og et par mere julede af slagsen, stof med guldtryk og gyldent skråbånd. 
Samme stof på begge sider.
og så er der kaffetid 
- eller tid for et krus lakridsthe
Disse kaffeservietter skal ikke have mere udsmykning.
Her er der gråt og regnfuldt og så dejligt at sidde indendøre og sy.
God lørdag
KH Lisbeth

20. oktober 2013

Med eller uden hjerte

God søndag derude. Jeg har brug for lidt hjælp til de kaffeservietter, som jeg er ved at sy.
Skal de være med eller uden hjerter?

og her er de uden hjerter
 
Det er en rigtig gråvejrsdag her, så billedkvaliteten er ikke den bedste.
Jeg håber, at du vil skrive en kommentar om, hvad du synes.
 
På forhånd tak og god søndag
KH Lisbeth

13. oktober 2013

Et par gyldne Iphone/mobiltelefon etuier

Efteråret er kommet og et par gyldne Iphone eller mobiltelefon etuier med ekstra rum er blevet syet efter Basic Wallet pounch mønster, som kan købes her:  http://www.michellepatterns.com/


Den ene er lavet med Velco bånd, som lukke og den anden med en tryklås


God søndag derude og tak fordi du læser med her.
KH Lisbeth

8. oktober 2013

Kursus, grydelapper og blogindstilling

Snart 15 år har jeg været medlem af Vendelbo Quilterne, og i de seneste år dog som en sjælden gæst til det ugentlige møde, som normalt er om mandag aften. Ikke fordi jeg deltager i mange ting, men mandag aften er den aften, hvor der sker flere ting hos os, og så må der prioriteres. Heldigvis er jeg med en gang imellem og i lørdags var der kursusdag, hvor Lone Krogh stod tidligt op og kom og lærte os applikations teknikker og ikke mindst fik os udfordret med at lære vores symaskiner bedre at kende. Opstart med den helt enkle øvelse at sy forskellige applikationssømme op med forskellige indstillinger og samtidig nedskrive det ved sømmene. Altid dejligt at møde undervisere, der brænder for deres sag, og Lone er ingen undtagelse. En god og inspirerende dag og hyggeligt samvær. 

Ingen fotos fra kurset, men nogle grydelapper, som er Free Style quiltet, og syet sidst i 90´erne i 2002- 2003, da jeg først rigtig lærte at Free Style quilte i 2002 !!!

et par mere

Som noget nyt på min blog, er der nu mulighed som før at lægge en kommentar og nu også at klikke i feltet "synes godt om". Jeg blev opmærksom på denne mulighed på Blog Fantatisk.

Det vil glæde mig, om I lægger en kommentar eller en "likes".
kh Lisbeth

2. oktober 2013

Gravhund i stof med snude

Min gravhund har fået en sort snude, og ser nu mere færdig ud. I følge mønster var den lavet af stof, men den var jeg ikke helt vild med. Men nu har den fået en pompom-snude, som kan købes i metermål  - på fotoet ligger 4 næser mere, hvis jeg får lyst til at sy flere hunde ;-)


Tak for kommentarerne. Det er så dejligt at få respons.
kh Lisbeth