10. februar 2013

Hyggelæsning og Free Style Quiltning 2

Jeg hygger mig sådan med at følge især blogge på Internettet, men en god bog i lænestolen er nu heller ikke at foragte. Nogle gange er det krimier, især af nordiske kvindelige forfattere og andre gange romantiske bøger af fx Rosemunde Pilcher - hendes beskrivelse omgivelserne gør, at jeg næsten kan se omgivelserne og dufte roserne og havet.

Min tilgang til patchwork og quilts spænder også vidt, og jeg har gennem årene prøvet mange tekniker både syet i hånden og med symaskine. De seneste år har jeg næsten ikke syet i hånden, da fingrene er blevet for stive, og så er det jo dejligt at eje en god symaskine. Denne taske kommer kun med ud i solskinsvejr, da den er syet på rullemadras ;-) Faktisk kommer den nok mest med i byen, når der er træf med quiltere!
og bagsiden
og lige en taske mere
og den anden side
Inspirationskilden er Hanne Wellendorph - se hendes hjemmeside www.hannework.dk
Prøvestykket er syet på det kursus 2002, som jeg tidligere har skrevet om. En anderledes måde at sy og planlægge sin quilt på. Vi skulle forsøge, at free style quilte hver stykke stof på en ny måde, og  ved monteringen af prøvestykket fik vi også prøvet forskellige måder at gøre det på, fx Hannes bløde rullekant.
og lige en detalje med signatur og årstal.
God søndag.
Læg gerne en kommentar - jeg sætter pris på dem!

4 kommentarer:

 1. Flot arbejde og en smuk taske :-)

  SvarSlet
 2. Din taske ser rigtig praktisk ud! Flot. Dit Free Style er rigtig flot og spændende. (-: Ja, Hanne W. er rigtig god til at lære fra sig, jeg har været hos hende et par gange. Glad hilsen Vibeke. (-:

  SvarSlet
 3. Hej Vibeke.
  Tak ;-) Helt enig.
  kh Lisbeth

  SvarSlet

Mange tak for dit besøg og kommentar