2. november 2014

Træf og workshop

I går afholdt Vendelbo-Quilterne et spændende træf for godt 70 damer fra de andre patchworkgrupper i Nordjylland. Der var mulighed for at tilmelde sig 4 forskellige workshops eller arbejde med eget arbejde, og afsluttende med Show and Tell. En skøn dag.

Jeg var blevet spurgt om, jeg ville stå for en workshop, og hvad tror I temaet for den var? Små kaffeservietter. Det er første gang jeg prøver at undervise og en kæmpe fordel var jo, at mine elever også brændte for at sy, og derfor var nogle super dejlige elever.

Inden kurset blev jeg bange for,om der ikke var udfordring nok i de "almindelige kaffeservietter", så jeg udfordrede dem med applikation af en blomst på syet på min måde.


og en mere

Nu sidder jeg her dagen derpå og tænker, hvorfor fik jeg ikke lige taget nogle billeder af jer elever og jeres udgaver af kaffeservietterne - svaret er - vi havde ikke tid! Jeg håber, at I som ikke blev helt færdige i går får dem syet færdige hjemme. Jeg vil blive glad for et billede fra jer alle af jeres kaffeserviet, og I bestemmer selv, om jeg må vise dem frem her på min blog.

Som inspiration havde jeg også fået syet en serie af kaffeservietter med Log Cabin. Dem lægger jeg ud senere, når de er blevet fotograferet i dagslys. 

Herligt at du læste med her og ha´en god søndag derude.
KH Lisbeth4 kommentarer:

Mange tak for dit besøg og kommentar