1. december 2014

Julemarked og -hygge

Jeg har haft så travlt med forberedelser til årets julemarked, som blev afholdt fredag og lørdag, at jeg næsten ikke har fået fotograferet og skrevet nye blogindlæg.
Juletræer har været under forberedelse længe, da diverse kogler og bog er blevet indsamlet i det lune efterår. Det endte med en helt skov af træer - her de 2 første:

Jeg hyggede mig med at lave dem, og antallet voksede - her i selskab med 3 nisser
flere størrelser og til sidst var der 18 træer i alt

og kirkegårdsdekoration

og i går blev der gjort "julerent" i vores glas-/drivhus, som har været fyldt op med kogler
På bordet står prototypen til alle træerne. Den var ikke til salg, da der var plads til forbedringer, men den er nu alligevel ret sød, synes jeg!

Alt imens disse forberedelser til julemarked har vi fået opbygget en helt ny gulvkonstruktion i stuen, nyt tapet op på væggene, som er blevet malet og træloftet er blevet hvidtet. Vi havde gode håndværkere til det meste - dog tog vi selv det gamle tapet ned, og det sad utroligt godt fast, men ned kom det - også inden maleren kom mandag morgen ;-)
Stuen er nu så fin og klar til at blive julepyntet.

Tak fordi du læste med
KH Lisbeth

2 kommentarer:

  1. Det var sjarmerende trær og nisser! Og flott dekorasjon! Så fint at du kan kose deg med nyoppusset stua nå. :) Selv har jeg snart fri noen dager, og kan gjøre det litt koselig her og der. Ha en fortsatt koselig adventstid! :) Klem fra Lisa

    SvarSlet
  2. Så fine små trær og hyggelig med ny stue til jul!

    SvarSlet

Mange tak for dit besøg og kommentar