6. marts 2013

En quilt med elefanter bliver til

Det er altid spændende at se, hvor forskelligt det samme mønstre bliver med forskellige stofvalg. Forrige lørdag var vi 10 kvinder fra Vendelbo-Quilterne, der mødtes for at sy en Convergens Quilt. Alle havde udvalgt 4 stykker stof hjemmefra og under kyndig og god vejledning fra Anne-Lise Hoffmann blev der så syet løs.
Sådan så min quilt ud, da eftermiddagen var gået:
Det er nu lidt spændende at se, hvor meget der forsvinder af motivstoffet, når det bliver skåret op, flyttet og syet sammen på ny. Så kom det spændende punkt, hvor der skal træffes valg om kanter og udsmykning.
Nu er quilten blevet til et elefanttæppe og klar til at blive quiltet. Bagsiden skal være et gult stykke flonel med glade aber. Et rigtig glad børnetæppe med mange historier indbygget.
kh Lisbeth

4 kommentarer:

 1. Altså -- hvor er det blevet et skønt og dejligt børnetæppe. Kanter og din udsmykning gør tæppet interessant og spændende at se på, de betyder meget. FLOT.
  Hilsen Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din hilsen, Kirsten. Det er så dejligt at modtage en kommentar.
   kh Lisbeth

   Slet
 2. Hvor er det spændende. Jeg husker at jeg så quilts syet i teknikken på NQT i Ålborg. Jeg har skrevet en kommentar til dine fantastiske ørne, men jeg tror at jeg har gjort noget forkert,for kommentaren er ikke udgivet. Dine ørne er virkelig flotte, og med hver deres personlighed. Jeg håber at du har flere ideer til andre projekter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Stor tak for din kommentar, og hvor det varmer. Godt at du forsøgte igen, da det ikke lykkedes første gang.

   kh Lisbeth

   Slet

Mange tak for dit besøg og kommentar